Через дуже спекотний теплий період в Україні існує високий попит на морозиво. Ці ласощі настільки популярні, що люди купують його у нас навіть взимку. Саме тому багато закладів громадського харчування мають включати його до свого меню. Тому їм необхідно надати обладнання для барів, кафе, відповідні інструменти, пристрої та обладнання для зберігання морозива: коробки для морозива, кювети, м'які контейнери для порціонування морозива - совки для морозива, порційні совки різного діаметру. морозиво. На нашому сайті Хорека Сервіс 2009 ви зможете знайти те, що вам потрібно, за доступною ціною з доставкою по всій Україні.
Інструменти для морозива
Що потрібно, щоб подати морозиво гостям у барі? Для цього потрібні такі комерційні інструменти:
- лезо з трикутною ручкою;
- вази;
- порційні ложки;
- являє собою вафельний стаканчик;
- Ванни мийні для порційних ложок.
Використовуючи ці професійні інструменти для морозива, ви можете організувати нормальну роботу свого бару, щоб забезпечити комплексне обслуговування клієнтів.
Що враховувати під час вибору ложки для морозива?
Одним із найважливіших інструментів при роботі з морозивом є ложка для морозива. При їх виборі слід враховувати такі фактори:
- форма ложки;
- Інгредієнти для ложки для сервіровки;
- Об'єм ложки для морозива.
Шукаєте професійне барне приладдя? У такому разі наш інтернет-магазин саме там, де можна купити за доступними цінами з доставкою по Україні.