198247 Пальник газовий для Creme Brulee Concept Line 185x65x100мм

10312-01
  • Виробники Hendi
  • Наявність: В наявності
  • 1356 грн.


Пальник шеф-кухаря - design by Bronwasser від HENDI є сучасним газовим пальником, який стане незамінним інструментом на будь-якій кухні для проведення термічної обробки та випалу.
Переваги пальника шеф-кухаря від HENDI:

Робота в будь-якому положенні: Пальник може працювати в будь-якому положенні та під будь-яким кутом, навіть при спрямованому вгору полум'ї. Це досягається завдяки спеціальній конструкції, яка запобігає розбризкуванню полум'я.

Стильний дизайн: Пальник має сучасний дизайн із матовим чорним кольором та зеленими акцентами. Вона виглядає елегантно та сучасно на будь-якій кухні.

Легке регулювання полум'я: Пальник має можливість точного регулювання розміру та інтенсивності полум'я в діапазоні від 15 до 150 мм. Це дозволяє налаштувати полум'я під потрібні потреби та вимоги рецепту.

П'єзоелектричний запалювач: Пальник оснащений п'єзоелектричним запалювачем, який забезпечує надійне та зручне запалювання пальника без необхідності використання додаткових інструментів.

Зручність та безпека використання: Пальник легко встановлюється на газовий балон, його можна замінити, коли газ закінчується. Завдяки ергономічній ручці пальник зручно тримати та використовувати.

Пальник шеф-кухаря - design by Bronwasser від HENDI є надійним та ефективним інструментом для професійних шеф-кухарів. У комплекті з пальником поставляється балон з газом, що дозволяє відразу розпочати використання пальника. Насолоджуйтесь зручністю, безпекою та стильним дизайном пальника HENDI на вашій кухні.
Характеристики
Країна Нідерланди
Призначення Пальник для карамелі

Теги: 198247 Пальник газовий для Крем-Брюлі Concept Line 185x65x100 мм Hendi, 198247, 10312-01, Hendi, Пальник кондитера

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© 2009-2025 HorecaService09