Ножі Stalgast- це кухонне приладдя і один з необхідних інструментів на кухні. Різні типи ножів виконують різні функції. Наприклад, один хліб ріжеться без крихт, а устриці легко відкриваються за допомогою другого.
Базові кухонні ніж Сталгаст для ресторанного бізнесу які варто купити на професійну кухню. Споживачі губляться в різноманітті ножів і не знають, що вибрати: круглий ніж з отвором на лезі або маленький ніж з гострим кінчиком. Для полегшення вибору надаємо невелику розбивку основних, найпоширеніших типів ножів:
- Кухарський ніж (ніж кухаря) - поширений тип, який зустрічається на багатьох професійних кухнях. Його популярність полягає в його універсальності, так як він використовується для різних видів нарізки. Наприклад: рубати, нарізати, подрібнювати. Зовнішній вигляд: клиноподібна, широколопатева, звужується до кінчика. Крім того, виробники часто роблять невеликий «бар’єр» у місці з’єднання ручки з лезом, щоб дрібні шматочки їжі не застрягали під ручкою та не містили бактерії. Довжина ножа: 150-300 мм.
- Ніж для хліба - прискорює нарізання випічки. Завдяки своїй формі він не мнеть хліб, безперешкодно прорізає скоринку та зайві крихти. Також запобігає торканню рук до поверхні обробної дошки під час різання. Дія різання цим ножем схожа на пиляння. Зовнішній вигляд: довге зубчасте лезо та злегка зміщена рукоятка для безпеки зап’ястка. Довжина ножа: 170-250 мм.
- Ніж для овочів, ніж для чистки - досить маленький, щоб обробити дрібні продукти, такі як картопля, огірки тощо. Він має гостре лезо для безпечного очищення або нарізання овочів за один прохід. Звичайно, для більших інгредієнтів, таких як качани і великі кабачки, краще купити запасний ніж, наприклад, кухарський. Зовнішній вигляд: невеликий розмір, зручно тримати в руці, гладкий і тонкий наріз. Лезо коротке та міцне, часто злегка заокруглене, щоб полегшити очищення круглих овочів, наприклад картоплі. Він також має гострий наконечник для швидкого очищення пошкоджених ділянок на інгредієнтах. Наприклад, популярна чистка «вічок» картоплі. Довжина ножа: 70-150 мм
- Ніж для сиру - один із найзагадковіших
ножів для більшості людей. Він призначений для того, щоб допомогти нарізати
твердий і м'який сир, не пошкоджуючи скибочки. Він має додаткові отвори в лезі,
щоб скибочки сиру не кришилися та не прилипали до леза. Його також частіше
роблять із одним або двома зубцями, щоб проколоти сир і перекласти його з
обробної дошки на тарілку для подачі. Зовнішній вигляд: подовжений ніж з
невеликим отвором на лезі і маленькою виделкою на кінчику. Довжина ножа:
100-130 мм.
- Ніж для оброблення м'яса (ніж для обробки
м'яса) - відіграє важливу роль у підготовці м'яса до приготування. Завдяки
тонкому і точному лезу, на відміну від сокирного ножа, м'ясо легко відділяється
від кістки без зайвих рухів і пошкодження осколків і поверхні кісток. Це також
допомога при видаленні вен і сполучної тканини. Зовнішній вигляд: має
витончену форму леза. Ріжуча частина леза знаходиться на лінії обертання
рукоятки, тому ніж обертається по шляху руху руки, що допомагає акуратно
маневрувати навколо кістки. Довжина ножа: 200-300 мм.
Як
вибрати та замовити якісі ножі для кухні Сталкаст?
Існує багато типів ножів, призначених для
конкретних кухонних процесів, що відповідають за безпечне та вміле приготування
їжі. При виборі інструменту необхідно визначитися з метою використання:
- Який
продукт ви будете переробляти: м'ясний, рибний, овочевий, овочевий, молочний
або будь-який інший продукт.
- Якого результату ви хочете досягти. Наприклад, швидка нарізка заморожених продуктів або майстерне відділення рибного філе від кісток.
- Як часто ви готуєте? Можливо, вам просто потрібно вибрати 2 ножі, щоб ваша кухня працювала ефективно, або 10 ножів.
Також варто згадати колір ручки.
Відповідно до стандарту харчової безпеки - НАССР:
- жовтий - сира птиця;
- червоний – сире м’ясо;
- білий - молочні продукти;
- синя - риба і морепродукти;
- зелений - овочі та зелень.
Вибираючи кухонне приладдя з
асортименту: Ви легко виконуєте гігієнічні завдання. Ви можете запобігти тому,
щоб продукти торкалися поверхонь і спричиняли розвиток хвороботворних бактерій
на їжі.
Де
купити професійні ножі Stalgast?
Через широкий вибір ви можете втратити
увагу та заплутатися, але це не має значення, таке буває. Щоб вибрати найбільш
зручний і ефективний інструмент, пропонуємо вам переглянути розділи нашого сайту або
звернутися до адміністратора для отримання безкоштовної консультації.
Співробітники
HoReCa сервіс знають функціональне призначення кухонних ножів, тому
можуть швидко визначити необхідний тип і модель. Також для професійних кухонь
будуть обрані варіанти, що відповідають HACCP. Купити ножі за помірними цінами
можна на сайті з доставкою по Україні. Якщо у Вас виникли додаткові запитання,
звертайтесь за телефоном (050) 475-29-65, (098) 769-82-29, (063)
596-18-30