Корисні публікації від HoReCaService09 для ресторанного та готельного бізнесу


Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..

Проектування заготівельних цехів в закладі ресторанного господарства.

Проектування заготівельних цехів в закладі ресторанного господарства.

Особливості проектування заготівельних цехів Проектування заготівельних цехів є важливим етапом в організації ефективної роботи ресторану або кафе. Цей процес ..

Шафа холодильна чи холодильна камера: що краще обрати для ресторанного бізнесу?

Шафа холодильна чи холодильна камера: що краще обрати для ресторанного бізнесу?

    Ресторанний бізнес вимагає ефективного використання простору та обладнання, особливо коли йдеться про зберігання продуктів. Вибір між холодильними шафами та камерами є ключовим рішенн..

Проектування ресторанів: особливості проєкту складської групи виробничих приміщень

Проектування ресторанів: особливості проєкту складської групи виробничих приміщень

Проєктування ресторанів –  це складний процес, який вимагає врахування багатьох аспектів, включаючи оптимізацію виробничих приміщень. Складська група приміщень має особливе значення для рестор..

Як відкрити невеликий коктейль-бар на 25 посадочних місць: з чого почати

Як відкрити невеликий коктейль-бар на 25 посадочних місць: з чого почати

 Відкриття невеликого коктейль-бару на 25 посадочних місць – це амбіційний і водночас цікавий проєкт, що може стати успішним бізнесом за умови правильного планування і підбору устаткування. Так..

Проєктування кафе: індивідуальні рішення для вашого бізнесу

Проєктування кафе: індивідуальні рішення для вашого бізнесу

        Проєктування ресторанів і кафе — це складний процес, що вимагає ретельного підходу та врахування безлічі факторів. Кожне проєктне рішення має бути не лише ес..

Ідея відкриття ресторанного підприємства

Ідея відкриття ресторанного підприємства

Ідея відкриття підприємства громадського харчування, будь то ресторан, бар, кафе, їдальня, кав'ярня, закусочна, піцерія, фаст-фуд або магазин-кулінарія, часто пов'язана з безліччю питань, особливо ..

А ви ще користуєтесь пензликом для змащування бургер-булочок олією?

А ви ще користуєтесь пензликом для змащування бургер-булочок олією?

Рол для вершкового масла - це спеціалізований кухонний інвентар, який значно прискорить процес приготування бургер - булочок, тостів, хот-догів, гамбургерів та іншої продукції, яку потрібно покрити (з..

Якість, підтверджена історією: Bormioli Rocco посуд

Якість, підтверджена історією: Bormioli Rocco посуд

    Вибір професійного посуду для закладів ресторанного господарства – це досить складний процес. Він вимагає врахування великої кількості факторів: функціональності виробів, їхньо..

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

        Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..

Барне устаткування GoodFood.

Барне устаткування GoodFood.

Бар - це окремий заклад ресторанного господарства або частина ресторану, основна функція якого - надання гостям послуг приготування алкогольних напоїв з метою їх негайного вживання. Саме тому подібні ..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© 2009-2024 HorecaService09