Новости HoReCa Service 2009
А ви ще користуєтесь пензликом для змащування бургер-булочок олією?
Рол для вершкового масла - це спеціалізований кухонний інвентар, який значно прискорить процес приготування бургер - булочок, тостів, хот-догів, гамбургерів та іншої продукції, яку потрібно покрити (з..
Якість, підтверджена історією: Bormioli Rocco посуд
Вибір професійного посуду для закладів ресторанного господарства – це досить складний процес. Він вимагає врахування великої кількості факторів: функціональності виробів, їхньо..
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України
Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..
Барне устаткування GoodFood.
Бар - це окремий заклад ресторанного господарства або частина ресторану, основна функція якого - надання гостям послуг приготування алкогольних напоїв з метою їх негайного вживання. Саме тому подібні ..
Nachtmann: витончений посуд для подачі унікальних коктейлів
Коктейлі є напоями, які виходять у процесі змішування відразу ж кількох інгредієнтів. Вони бувають як алкогольними, і безалкогольними. В даний час їх можна замовити практично в..
Каталог продукції By Bone
By Bone - це відома торгова марка порцелянового посуду класу преміум, яка виробляється на сучасному високотехнологічному турецькому підприємстві. Продукція даного бренду знайшла широке з..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..