Відкриття невеликого коктейль-бару на 25 посадочних місць – це амбіційний і
водночас цікавий проєкт, що може стати успішним бізнесом за умови правильного
планування і підбору устаткування. Так..
Проєктування ресторанів і кафе — це складний процес, що вимагає ретельного підходу та врахування безлічі факторів. Кожне проєктне рішення має бути не лише ес..
Ідея відкриття
підприємства громадського харчування, будь то ресторан, бар, кафе, їдальня,
кав'ярня, закусочна, піцерія, фаст-фуд або магазин-кулінарія, часто пов'язана з
безліччю питань, особливо ..
Рол для вершкового масла - це спеціалізований кухонний інвентар, який значно прискорить процес приготування бургер - булочок, тостів, хот-догів, гамбургерів та іншої продукції, яку потрібно покрити (з..
Вибір професійного посуду для закладів ресторанного господарства – це досить складний процес. Він вимагає врахування великої кількості факторів: функціональності виробів, їхньо..
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..
Бар - це окремий заклад ресторанного господарства або частина ресторану, основна функція якого - надання гостям послуг приготування алкогольних напоїв з метою їх негайного вживання. Саме тому подібні ..
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..