Сланцевий посуд: тарілка-плита кругла D40 см для презентацій та подачі
Кругла тарілка-плита зі сланцю діаметром 40 см – це чудове рішення для професійного сервірування в закладах HoReCa. Її великий розмір дозволяє ефектно подавати закуски, основні страви або десерти, створюючи вражаючу презентацію для банкетів чи фуршетів.
Натуральний сланець, з якого виготовлена тарілка, забезпечує високу міцність, довговічність та простоту у догляді. Унікальна текстура додає стравам естетичності та підкреслює стиль вашого закладу.
Доступна опція виготовлення тарілки з вашим логотипом, що зробить сервірування ще більш професійним і брендовим. Замовляйте круглу тарілку-плиту D40 см зі сланцю вже сьогодні та створюйте незабутні враження у ваших гостей!
Кругла тарілка-плита зі сланцю діаметром 40 см – це чудове рішення для професійного сервірування в закладах HoReCa. Її великий розмір дозволяє ефектно подавати закуски, основні страви або десерти, створюючи вражаючу презентацію для банкетів чи фуршетів.
Натуральний сланець, з якого виготовлена тарілка, забезпечує високу міцність, довговічність та простоту у догляді. Унікальна текстура додає стравам естетичності та підкреслює стиль вашого закладу.
Доступна опція виготовлення тарілки з вашим логотипом, що зробить сервірування ще більш професійним і брендовим. Замовляйте круглу тарілку-плиту D40 см зі сланцю вже сьогодні та створюйте незабутні враження у ваших гостей!
Рекомендуємо
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..
Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?
Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..