Барна станція Orest BS-1.6.3 (0.7) – найкраще рішення для вашого бару

12182-01
  • Виробники Orest
  • Наявність: В наявності
  • 27649 грн.


Барна станція Orest BS-1.6.3 (0.7) – найкраще рішення для вашого бару

Барна станція Orest BS-1.6.3 (0.7) – це сучасне, професійне обладнання для барів, кафе та ресторанів, яке дозволяє барменам організувати робочий процес максимально ефективно. Завдяки компактним розмірам 1600x500/700x900 мм станція чудово впишеться у будь-який заклад громадського харчування.

Основні характеристики:

  • Довжина: 1600 мм
  • Ширина: 500/700 мм
  • Висота: 900 мм
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Гарантія: 12 місяців
  • Виробник: Orest

Комплектація:

  • Відділення для льоду (великий та дрібний).
  • Відділення для пакетів із соками.
  • Одинарна полиця для пляшок (спід-рек).
  • Мийка формату GN1/1 (530x325 мм, глибина 200 мм).
  • Обробна дошка з ПВХ.
  • Вбудований бокалоомивач.
  • Люк для збору відходів.
  • Сміттєвий контейнер (відкидний, знімний).
  • Барна гірка для пляшок.
  • Нижня полиця для додаткового зберігання.

Додаткове оснащення:

  • Перфорована гастроємність у мийку: GN2/3, GN1/3 або GN1/6.
  • Індивідуальні розміри на замовлення.

Чому варто купити барну станцію Orest BS-1.6.3 (0.7)?
Ця модель забезпечує зручність роботи бармена, дозволяючи тримати всі необхідні інгредієнти, пляшки, інструменти та посуд в одному місці. Вона виготовлена з нержавіючої сталі, що гарантує довговічність, простоту у догляді та відповідність усім санітарним нормам.

Оформіть замовлення прямо зараз і забезпечте свій бар високоякісним обладнанням для швидкого та ефективного обслуговування клієнтів!

Характеристики
Країна Україна
Призначення Барна станція

Теги: барна станція, станція бармена, Orest BS-1.6.3, барне обладнання, станція для бару, професійне обладнання для барів, купити барну станцію

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?

Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© 2009-2025 HorecaService09