Нейтральне обладнання
Дуже часто під час проектування кухні власники закладів комунального харчування забувають той факт, що механічне, теплове та холодильне обладнання не може виконувати свої функції належного заходу без відповідних конструкцій. Про що в цьому випадку йдеться. Насправді все просто: простір для приготування їжі має бути оснащений мийками, полицями, стелажами, візками та столами. Без них працювати у приміщенні просто неможливо. Ми, менеджери Інтернет-магазину Хорека Сервіс 2009, готові допомогти вам у виборі потрібних конструкцій та пристроїв, які дозволять зробити процес роботи кухарів не лише швидким, а й зручним.
На що впливає правильне проектування робочого простору?
Фахівці ХорекаСервіс2009 давно зауважили, що неправильне проектування робочого простору кухні закладу громадського харчування призводить до погіршення роботи персоналу, а також виникнення потреби у проведенні реконструкції. Щоб це не сталося, потрібно спочатку правильно спланувати функціональні зони таким чином, щоб ними було зручно користуватися.
Правильне проектування робочого простору кухні ресторану впливає на таке:
● швидкість роботи персоналу;
● якість виконання посадових обов'язків;
У нас, в Інтернет-магазині, Horeca Service 2009 ви можете придбати все для успішної роботи свого підприємства, ресторану, кафе, пабу або їдальні.
Полиці та столи
Підбір столів, полиць та стелажів для кухні – це завжди складний процес. Дуже важливо розуміти габаритні розміри кожного з цих об'єктів. По-перше, вони мають зручно розміститися у приміщенні. По-друге, робоча поверхня повинна відповідати потребам кухаря.
Якщо говорити про мийки та умивальники, їх слід розміщувати таким чином, щоб персонал кухні міг ними комфортно користуватися. При цьому бризки, що виникають, не повинні потрапляти в зону, де слід дотримуватися підвищених санітарних норм.
Для отримання більш детальної інформації про полиці, стелажі, столи та мийки, потрібно звертатися до менеджерів HorecaService2009 за вказаними на сайті номерами телефонів.