Пароконвектомат Unox XEVC0511E1R; лінія ONE; XEVC0511E1R (лінія ONE), Електрична, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, Температурний режим від +30 до +260 градусів, одноточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, цифрова сенсорна панель управління | Пароконвектомат Unox XEVC0511E1R (лінія ONE) Unox (Італія) у Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Сумах, Харкові, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому, Ужгороді, Маріуполі та інших містах України онлайн, за оптовою ціною з доставкою Хорекасервіс 2009.
Характеристики | |
Артикул товару: | XEVC0511E1R (лінія ONE) |
Відстань між рівнями, мм: | 67 |
Засклення дверей: | 2 |
Кількість рівнів: | 5 |
Кількість швидкостей вентилятора: | 8 |
Код: | 31844 |
Країна виробник: | Італія |
Підключення до Internet: | LAN |
Підключення до водопроводу: | Є |
Підключення до електромережі: | 220/380В |
Підключення до каналізації: | Є |
Пароутворення: | Інжекторне |
Потужність електрична, кВт: | 7 |
Реверс вентилятора: | Є |
Розмір деко, мм: | GN 1/1 |
Серія: | CHEFTOP MIND.MAPS |
Термощуп: | Є |
Тип миття: | Автоматична |
Тип підсвічування камери: | Світлодіодний |
Управління: | Сенсорне |
Теги: Пароконвектомат Unox XEVC0511E1R (лінія ONE), 18090, 9167-01, Unox, Пароконвектомати
Рекомендуємо
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..
Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?
Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..