Пароконвектомат Unox XEVC0511GPR; лінія PLUS; XEVC0511GPR (лінія PLUS), Газова, 5 рівнів GN 1/1, відстань між рівнями 67 мм, Температурний режим від +30 до +260 градусів, багатоточковий термощуп, автоматична система миття, світлодіодне підсвічування камери, сенсорна панель управління PLUS, 8 швидкостей (4 з реверсом + 4 напівстатичних) | підібрати і купити Пароконвектомат Unox XEVC0511GPR (лінія PLUS) Unox (Італія) у Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Сумах, Харкові, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому, Ужгороді, Маріу інших містах України онлайн, за оптовою ціною з доставкою на сайті Хорекасервіс 2009.
Характеристики | |
Артикул товару: | XEVC0511GPR (лінія PLUS) |
Відстань між рівнями, мм: | 67 |
Засклення дверей: | 3 |
Кількість рівнів: | 5 |
Кількість швидкостей вентилятора: | 8 |
Код: | 31845 |
Країна виробник: | Італія |
Підключення до Internet: | LAN |
Підключення до водопроводу: | Є |
Підключення до електромережі: | 220В |
Підключення до каналізації: | Є |
Пароутворення: | Інжекторне |
Потужність газова, кВт: | 15 |
Потужність електрична, кВт: | 0.5 |
Реверс вентилятора: | Є |
Розмір деко, мм: | GN 1/1 |
Серія: | CHEFTOP MIND.MAPS |
Термощуп: | Є |
Тип газу: | Природний, скраплений |
Тип миття: | Автоматична |
Тип підсвічування камери: | Світлодіодний |
Управління: | Сенсорне |
Теги: Пароконвектомат Unox XEVC0511GPR (лінія PLUS), 18091, 9170-01, Unox, Пароконвектомати
Рекомендуємо
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..
Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?
Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..