Апарат для приготування шаурми газовий Remta (Туреччина) D04MZ (D14 LPG)

9258-01
  • Апарат для приготування шаурми газовий Remta (Туреччина) D04MZ (D14 LPG)
  • Виробники Remta
  • Наявність: В наявності
  • 11299 грн.
  • 10169 грн.


Газовий апарат для приготування шаурми Remta (Туреччина) D04MZ (D14 LPG), корпус - харчова сталь, з електричним приводом розташованим у верхній частині шампура на 2 пальники, незалежне регулювання потужності нагріву пальників, з газовою автоматикою, розмір пальника - 210х150 мм, разова м'яса на шампур +/- 30 кг, загальна довжина шампура – 650 мм, газова потужність – 6.5кВт, робоче споживання газу – 0.6m3/h, загальний розмір апарату для приготування шаурми – 470х640х930мм. | Замовити на сайті ХорекаСервіс 2009 по оптовій ціні з доставкою Апарат для приготування шаурми газовий Remta (Туреччина) D04MZ (D14 LPG) Вінниця, Запоріжжя, Дніпро, Івано-Франківськ, Ужгород
Характеристики
Країна Туреччина
Довжина 470
Ширина 640
Висота / Глибина 930

Теги: Апарат для приготування шаурми газовий Remta (Туреччина) D04MZ (D14 LPG), D04MZ(D14LPG), 9258-01, Remta, Шаурма

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

        Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© HorecaService2009, 2009-2023.