Обладнання для Су-від (Sous-vide) | замовити, ціна, доставка.

    В інтернет-магазині ХорекаСервіс ми пропонуємо для покупки широкий вибір високоякісного обладнання за технологією sous vide від таких надійних виробників, як Bartscher, Hendi та Sirman. Наші товари дозволять створити ідеальні умови для приготування страв за методом sous vide.

Bartscher, Hendi та Sirman – це визнані бренди, відомі своєю якістю та надійністю. Ви можете бути впевнені, що обладнання цих виробників забезпечить вас усім необхідним для приготування страв з винятковим смаком і текстурою.

 

    Наш інтернет-магазин пишається тим, що пропонує широкий асортимент обладнання sous vide, які можна купити в два кліки, включаючи нагрівальні лазні, вакуумні пакувальники, термопрецизійні грилі та багато іншого. Ми пропонуємо доступні ціни та гарантуємо якість на всі моделі Сувід.

Замовити обладнання sous vide ХорекаСервіс: ви можете розраховувати на швидку доставку по всій Україні.

 

Sous Vide питання, що часто ставляться:

SOUS VIDE які особливості обладнання та сфера застосування?

Технологія SOUS VIDE – передове та інноваційне рішення у сфері професійного гастрономічного приготування їжі. Її популярність заслужено заслужена завдяки здоровим, смачним та екологічно чистим кулінарним результатам. Цей підхід дозволяє розширити меню, перетворити концепцію громадського харчування та пропонувати відвідувачам більше здорової та корисної їжі.

Щоб забезпечити власникам закладів можливість пропонувати унікальні страви, необхідно обладнати кухню професійним обладнанням, призначеним для виготовлення продуктів у вакуумі за низьких температур. Со-от промисловий апарат дозволяє обробляти різні види м'яса, рибу, морепродукти, овочі та фрукти. Щоб посилити смакові характеристики, сировину можна маринувати або осипати спеціями перед вакуумним пакуванням.

Після того як м'ясо піддавали обробці за цією технологією, воно виходить дуже ніжним та соковитим. За потреби його можна заморозити і воно збереже свою якість до трьох тижнів. Оброблені овочі та фрукти залишаються свіжими та хрусткими, готовими насолоджуватися смачними стравами.

 

Як працює Сювід?

Технологія Сувіда вимагає суворого дотримання санітарно-гігієнічних норм, використання високоякісних продуктів та точної стандартизації всіх процесів. Від підготовки сировини до охолодження та подачі готових страв кожен крок має бути налагоджений до найвищого стандарту.

Заготовки, попередньо піддані маринівці або обробці спеціями, розміщуються у вакуумних пакетах, з яких повітря видаляється за допомогою вакууматора.

Потім пакети занурюються у воду, що передає тепло продуктам у них. Цей процес ґрунтується на внутрішніх соках їжі. Температура апарату Сувід зазвичай коливається від 55 до 60С.

Для кожного виду продукту існує індивідуальний температурний режим приготування, якого слід дотримуватись для досягнення очікуваних результатів.

Готовий продукт подається клієнту або зберігається у морозильних чи холодильних камерах. Важливо зауважити, що страви, приготовані за допомогою Сувіда, можуть відрізнятись від т.д.

 

Які бувають апарати Сувід?

1. Стаціонарне Sous Vide пристрою - тип схожий на вигляд на стандартну мультиварку, проте має великі розміри. Статичний термостат обладнаний помпою, що рівномірно розподіляє температуру по всій ємності. Це дуже зручний варіант, оскільки процес приготування повністю автоматизований. Оператору достатньо встановити потрібні параметри (температуру та час приготування), розмістити продукти в приладі та натиснути кнопку "Старт."

2. Занурювальні Sous Vide термостат - тип обладнання є більш доступним за ціною. Незважаючи на свою вартість, він показує високу ефективність у роботі. Занурювальний термостат використовується для обробки невеликих обсягів продукції або в закладах, які хочуть експериментувати та пропонувати своїм клієнтам щось нове.

 

Де купити Сувід?

Для придбання професійного обладнання для Сувід у Києві, Львові, Тернополі, Харкові та інших містах України – звертайтесь до спеціалістів компанії ХорекаСервіс. Вони допоможуть вам підібрати необхідну модель для теплової обробки або нададуть консультації щодо комплексного професійного кухонного обладнання для використання технології SOUS VIDE.

На сайті компанії доступні найпопулярніші апарати, призначені для бізнесу різних масштабів. Зателефонуйте, і їхні фахівці відповідатимуть на всі ваші запитання та нададуть допомогу у виборі обладнання, що відповідає вашим потребам та бюджету.

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© 2009-2024 HorecaService09