Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker S GN2/3 (Італія)

13119-01
  • Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker S GN2/3 (Італія)
  • Виробники Sirman
  • Наявність: В наявності
  • 20896 грн.


Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид/Sous Vide) Sirman Softcooker S GN2/3 Електрична потужність пристрою становить 1,15 кВт. Його габаритні розміри такі: 390х360х300 мм. Робочий об'єм ванни сягає 14 літрів. Максимальна глибина гастроємності – 200 мм. Виробник передбачив статичний нагрів без використання циркуляційного насоса. Прилад має 5 програм роботи | Купити онлайн Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker S GN2/3 опт ціна, наявність прямі поставки обладнання Одеса Черкаси Львів Чернігів Київ Чернівці. Хорека сайт - обладнання для кафе барів та ресторанів зі складу у Києві.
Характеристики
Країна Італія

Теги: Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker S GN2/3 (Італія), 20655, 13119-01, Sirman, Sous-vide

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

        Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© HorecaService2009, 2009-2023.