Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 (Італія)

13120-01
  • Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 (Італія)
  • Виробники Sirman
  • Наявність: В наявності
  • 28994 грн.


Апарат для приготування при низькій температурі (Сувид/Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 оснащений гастроємністю, об'єм якої становить 29 літрів. Робоча температура пристрою становить 24-99 градусів за Цельсієм. Модель працює від електромережі напругою 220 В, маючи потужність 1,7 кВт. Габаритні розміри апарати такі: 575х370х300 мм. Виробник передбачив статичний нагрівання, а також кран, призначений для швидкого та простого зливу води Купити Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид/Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 ціна заводу виробника, доставка по Україні. Ужгород Одеса Харків Львів Херсон Київ Хмельницький Луцьк
Характеристики
Країна Італія

Теги: Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 (Італія), 51760, 13120-01, Sirman, Sous-vide

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

        Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© HorecaService2009, 2009-2023.