Апарат для варіння при низькій температурі (Су-вид/Sous Vide) Bartscher 115130 має потужність 2 кВт і працює від мережі напругою 220 В. Габаритні розміри пристрою, виконаного з нержавіючої сталі, становлять 345х575х317 мм. Його оптимальний робочий об'єм – 25 літрів. Діапазон робочих температур у межах від 25 до 90 градусів за Цельсієм | Замовити ціна Апарат для варіння при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Bartscher 115130 з доставкою Київ Вінниця Львів Дніпро Житомир Запоріжжя Маріуполь. ХорекаСервіс2009 - обладнання зі складу у Києві для ресторанів кафе та барів.
Характеристики | |
Країна | Німеччина |
Теги: Апарат для варіння при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Bartscher 115130 (Німеччина), 37227, 13115-01, Bartscher, Sous-vide
Рекомендуємо
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..
Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?
Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..