Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC (Італія)

13121-01
  • Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC (Італія)
  • Виробники Sirman
  • Наявність: В наявності
  • 28994 грн.


Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC Габаритні розміри приладу такі: 565x350x300 мм. Його корисний об'єм становить 25 літрів. Приготування відбувається за температури 24-99?. Потужність складає 2,0 кВт (220 В). Корпус та кришка виконані з нержавіючої сталі. Виробник передбачив електронний термостат, таймер та зливний кран | Замовити ціна Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC з доставкою Київ Вінниця Львів Дніпро Житомир Запоріжжя Маріуполь. ХорекаСервіс2009 - обладнання зі складу у Києві для ресторанів кафе та барів.
Характеристики
Країна Італія

Теги: Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC (Італія), 55769, 13121-01, Sirman, Sous-vide

Рекомендуємо

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?

    Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

ETERNUM — бельгійські фраже в ресторанах України

        Перш ніж скористатись послугами нашого Інтернет-магазину Horeca Service 2009, варто звернути увагу на різноманіття представлених в каталозі брендів професійної кухонно..

Як працює сифон для вершків?

Як працює сифон для вершків?

    Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..

Оплата Приват
Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
© HorecaService2009, 2009-2023.