Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC Габаритні розміри приладу такі: 565x350x300 мм. Його корисний об'єм становить 25 літрів. Приготування відбувається за температури 24-99?. Потужність складає 2,0 кВт (220 В). Корпус та кришка виконані з нержавіючої сталі. Виробник передбачив електронний термостат, таймер та зливний кран | Замовити ціна Апарат для приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC з доставкою Київ Вінниця Львів Дніпро Житомир Запоріжжя Маріуполь. ХорекаСервіс2009 - обладнання зі складу у Києві для ресторанів кафе та барів.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Теги: Апарат приготування при низькій температурі (Су-вид / Sous Vide) Sirman Softcooker SR GN1/1 NC (Італія), 55769, 13121-01, Sirman, Sous-vide
Рекомендуємо
А ви ще використовуйте аерозольні готові вершки в балончиках?
Певен кожен хоч раз в житті замовляв каву, десерт, фруктовий салат чи бельгійські вафлі зі взбитими вершками.Сьогодні майже кожен заклад ресторанного господарства, особливо якщо це ..
Як працює сифон для вершків?
Збиті вершки є одним з найбільш популярних десертів, які використовуються в кафе та ресторанах багатьох країн світу переважно як топінг для прикраси різноманітних напоїв та страв. ..
Roll-butter: ідеальний вибір для приготування бургерів та бріош Що таке Roll-butter або Butter spreader?
Roll-butter — це інструмент, який забезпечує автоматизацію процесу нанесення вершкового масла або олії на продукти. Він використовується у ресторанах, кафе, а також на..